Лабораторні дослідження та аналізи для тварин у Києві

Лабораторні дослідження домашнім тваринам у Києві

Деякі наші ціни

Готель до 10 кг ( доба )-500 ₴

Передопераційний профіль-450 ₴

Титр антітіл (14-21 день)-3900 ₴

Комплексне рентген обстеження з контрастом-2000 ₴

Записатись
Деякі наші ціни

Готель до 10 кг ( доба )-500 ₴

Передопераційний профіль-450 ₴

Титр антітіл (14-21 день)-3900 ₴

Комплексне рентген обстеження з контрастом-2000 ₴

Ветеринарна лабораторна діагностика використовується при постановці чи уточненні діагнозу. Це обов’язкова процедура, спрямована на отримання максимально інформативних результатів обстеження. У ветеринарній клініці А-ВЕТ аналізи можна здати та отримати їх результати в оперативному режимі.
Якщо є складнощі з визначенням причини захворювання – звертайтеся до нас. Лабораторія працює 24 години на добу, ми надаємо як екстренну, так і планову допомогу. У деяких ситуаціях, при різкому та безсимптомному погіршенні стану вихованця, рахунок може йти на хвилини. Тому не зволікайте з діагностикою. До нас можна звернутися навіть уночі, за потреби. У важких ситуаціях зробимо термінове визначення групи крові тварині та вживаємо всіх екстрених заходів для стабілізації стану.

Дізнатись більше

Види аналізу крові у домашніх тварин

Поділяються на загальний, гематологічний та біохімічний. У першому випадку для аналізу береться кров із вени.

Дослідження дозволяє визначити загальний стан організму, а також наявність паразитів (дирофілярію, гемобартенелли). Процедура досить болюча, тому взяти аналіз крові у домашніх тварин, що особливо виявляють агресію, може лише досвідчений фахівець.
Гематологічний аналіз крові проводиться за підозри на піраплазмоз. Матеріал для дослідження береться з капілярів кігтя чи вушної раковини.

Біохімічний аналіз крові тварин рекомендується під час діагностики патологій внутрішніх органів. Він дозволяє оцінити активність ферментів у крові, а також наявність жирів, субстратів та електролітів. Кров береться з вени натщесерце.

 

Навіщо потрібен аналіз крові на інфекційні захворювання котів та собак

 

Симптоми багатьох захворювань схожі, тому для визначення точного діагнозу необхідний аналіз крові на інфекційні захворювання кішок і собак. За допомогою таких досліджень можна отримати точні результати про наявність збудника інфекції та його тип. Відповідно, до показників лабораторних досліджень залежатиме курс лікування.

Терміновий аналіз крові тварині можна зробити у цілодобовій ветеринарній клініці А-ВЕТ. Ми маємо всі необхідні можливості для такої діагностики.

 

 

Найпоширеніші випадки ветеринарної лабораторної діагностики. Аналіз на токсоплазмоз у котів та собак

 

Токсоплазмоз – поширене захворювання, що викликається мікроорганізмом Toxoplasma Gondii. Це внутрішньоклітинний паразит, який воліє колонізувати сімейство котячих. Зараження відбувається при контакті з фекаліями інших вихованців (обнюхування), поїдання щурів та мишей, а також сирої баранини та свинини.

Захворювання розвивається поступово. Найбільш схильні до зараження особини від 1 року, і коти старше 7 років.

Якщо тварина млява, є розлад травлення, а також втрата апетиту, варто зробити аналіз на токсоплазмоз у кішок і собак. При запущеному захворюванні можливий летальний результат. Ветеринарна лабораторія А-ВЕТ готова надати допомогу вашому вихованцю 24 години на добу.

 

 

Аналіз на лептоспіроз у собак та котів

 

Лептоспіроз є інфекційним бактеріологічним захворюванням, збудники якого паразитують у нирках тварини. Зараження відбувається через ґрунт, в який потрапляє сеча тварин, які є носіями. Найбільш схильні до хвороби особини від 4 до 7 років, що знаходяться на самовигулі. Щоб уникнути зараження, потрібно вчасно проводити вакцинацію.

До лікаря слід звернутися за таких симптомів як:

 

  1. Млявість.
  2. Часте блювання.
  3. Підвищення температури тіла.
  4. Болісні відчуття в ділянці живота.
  5. Задишка.
  6. Кашель.
  7. Розлад травлення.
  8. Постійна спрага.

Аналіз на лептоспіроз у собак та котів допоможе точно виявити причину патології. Зробити його можна у ветеринарній клініці А-ВЕТ. Приймаємо тварин навіть у критичних станах, коли спостерігається раптове погіршення самопочуття.

 

Аналіз на дирофіляріоз у собак та котів

 

Захворювання спричиняє зараження гельмінтами Dirofilaria immitis. Вони можуть паразитувати як підшкірно так і у серці. За наявності мінімального зараження, коли гельмінти не розмножуються, можна спостерігати млявість вихованця, відмову від ласощів, швидку стомлюваність.

Гострою формою характерні: проблеми з диханням, хриплячий кашель, порушення серцевого ритму, набряк кінцівок. Дані симптоми викликають інші захворювання, тому, для точного діагнозу, необхідний аналіз на дирофіляріоз у собак і котів. У ветеринарній клініці А-ВЕТ є все необхідне для проведення таких досліджень.

 

 

Сказ у собак та котів

Небезпечне захворювання, як тварин, так людини. При зараженні вихованець може виявляти агресію, не реагувати на зовнішні подразники, спостерігається підвищене виділення слини. Але ці симптоми притаманні багатьом захворюванням. Щоб виключити цей варіант, необхідно пройти обстеження.

Вартість аналізу на антитіла до сказу у собак та котів можна дізнатися у чергового лікаря клініки А-ВЕТ. Надаємо цілодобові консультації телефоном або в онлайн режимі. При складності з діагнозом фахівці призначать загальний та неврологічний аналіз сечі свійським тваринам, що дозволить дізнатися повну інформацію про стан організму.

 

Цілодобова ветеринарна клініка – виконуємо будь-які аналізи, як терміново, так і планово

У ветеринарній клініці А-ВЕТ можна будь-коли здати всі необхідні аналізи. Компетентні лікарі зроблять необхідні маніпуляції та лабораторні дослідження. Якщо у вас виникло питання, де можна швидко отримати результати з аналізу калу, сечі або крові домашньою твариною, зверніться до нашого ветеринарного центру. Працюємо 24 години на добу без вихідних.
У деяких випадках при прогресуванні низки захворювань дуже важлива термінова діагностика. Без лабораторних досліджень одержати інформативні результати досить складно. Тому, якщо ваш вихованець погано почувається, звертайтеся до нас. Наша цілодобова ветеринарна клініка завжди відчинена для чотирилапих пацієнтів.

Згорнути
Записатись на прийом
Записатись на прийом